Sluiten

De Ploeg in de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch

Caspar Dekkers Interieurs is de De Ploeg specialist

Caspar Dekkers Interieurs is de erkende interieurspecialist voor De Ploeg gordijnstoffen voor de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch. Caspar Dekkers Interieurs biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van de stoffen van De Ploeg, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar gordijnen. Kiest u voor De Ploeg, dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Wij nemen uw keuze voor De Ploeg stoffen graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden

Nieuwe De Ploeg gordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Caspar Dekkers Interieurs

Bekijk de vele mogelijkheden van De Ploeg. Caspar Dekkers Interieurs biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch

  • De Ploeg met SmartCord vouwgordijnbediening

    Bij Caspar Dekkers Interieurs zijn we voortdurend bezig met innovatie. We begrijpen dat u graag mee gaat met de hedendaagse ontwikkelingen. SmartCord biedt u de mogelijkheid van snellere bediening. Het is vernieuwend, praktisch en bovendien zeer kindveilig.

  • Meer dan 100 kleurstellingen

    Bij Caspar Dekkers Interieurs vinden wij het belangrijk dat iedereen kwalitatief hoogwaardige gordijnen moet kunnen verkrijgen in zijn eigen stijl- en kleurvoorkeur. De Ploeg biedt verschillende basiskwaliteiten in meer dan 100 kleurstellingen. De stoffen zijn geverfd in eigen De Ploeg kleuren. Van neutrale kleuren tot diepe, heldere kleuren; alles is mogelijk.

  • Gecertificeerde kwaliteitsgordijnen

    De gordijnstoffen uit de collectie van De Ploeg zijn getest en ISO 6940-6941 gecertificeerd, dat wil zeggen dat de stoffen vlamvertragend zijn. Daarnaast zijn de gordijnen professioneel wasbaar en hebben hoge lichtechtheidswaarden. De Ploeg werkt aan duurzame ontwikkeling; de productieprocessen verlopen volgens de 'Greencode'-normering.

Onze adviseur voor De Ploeg helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Interieurstylist

Adres

Onsenoortsestraat 13
5253AA Nieuwkuijk

Contact

073-5113561
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
19:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 16:00
ZondagGesloten


Elke vrijdag koopavond tot 20:00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.