Arte in de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch

Caspar Dekkers Interieurs is de Arte specialist

Caspar Dekkers Interieurs is de erkende interieurspecialist voor Arte voor de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch. Caspar Dekkers Interieurs biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Arte, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuw behang of nieuwe gordijnen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuw Arte behang en gordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Caspar Dekkers Interieurs

Bekijk de vele mogelijkheden van Arte. Caspar Dekkers Interieurs biedt u de meest uitgebreide collecties behang & gordijnen in de regio Vlijmen, Waalwijk en Den Bosch

  • Tijdloos design

    Arte wandbekleding is zeer gevarieerd qua stijl. Van het meest weelderige klassieke interieur tot de strakheid van een avant-garde inrichting; Arte heeft voor iedere smaak een breed scala aan verfijnde wandafwerkingen.

  • Flamant

    Flamant is geïnspireerd op de tijdloze look van linnen. Deze wandbekleding is zo warm en aaibaar als linnen met dezelfde natuurlijke uitstraling. En net als linnen is ze bijzonder duurzaam en luchtdoorlatend, zodat de muren blijft ademen.

  • HW gordijnen

    Hooked on Walls, het zusje van Arte, levert naast behang ook gordijnstoffen. Qua kleur en dessin zijn de stoffen uitstekend te combineren met de wandbekleding van Arte. Maar los zijn ze uiteraard ook heel mooi, bijvoorbeeld in combinatie met estate emulsion muurverf van Farrow & Ball.

Onze Arte adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Selecteer jouw voorkeur