Sluiten

Lifestyle & Landelijk

Terug naar de oerversie van je meubels

Met een lifestyle & landelijk woonstijl kies je voor wit- en zandtinten in huis. Daarnaast staat in deze woonstijl alles wat met de natuur te maken heeft centraal. Je meubelen komen uit de natuur, dan mag dat ook getoond worden!

De meubels zijn licht, al dan niet voorzien van een plaid of kussen om extra sfeer te creëren. Op de muur kun je kiezen voor een verrassende natuurprint, of je kiest ervoor om met een bonte verzameling planten de natuur verder in huis te halen. Kies voor een lichte vloer, dan kun je in de rest van je interieur meer experimenteren.

Comfortabel, gezellig en heel puur

De unieke kwaliteiten van Lifestyle & Landelijk

In een Lifestyle & Landelijk interieur worden veel natuurlijke tinten en materialen gebruikt. Deze woonstijl is comfortabel, klassiek en rustig met rustieke meubels, landelijke kasten en behaaglijke plaids met een tapijt als sfeermaker.

 • Kleuren

  Het kleurenpalet van deze woonstijl bevat veel natuurlijke tinten zoals wit, beige, crème, bruin en grijs, maar ook veel zachte pasteltinten en zachte bloemdessins. Verschillende soorten hout geven kleur aan deze woonstijl.

 • Materialen

  In deze woonstijl wordt veel hout en steen gebruikt, maar ook mooie effen stoffen in natuurlijke tinten en materialen zoals wol, linnen en katoen. Denk aan rustieke meubels, landelijke kasten met deuren, bureautjes met ronde poten en brocante fauteuils. De meubels zijn vaak licht, gecombineerd met meer accessoires die de sfeer toevoegen.

 • Sfeer

  Deze woonstijl is comfortabel, rustig en super puur. Een landelijk interieur kan raakvlakken hebben met een woonstijl als modern & design. Dit zie je onder meer terug in accessoires. Deze woonstijl kan eveneens worden omschreven als warm en behaaglijk. Denk aan de sfeer van een boerderij of een landelijke omgeving.

 • Accessoires

  Denk aan behaaglijke plaids, Duette® shades met een mooie print en een tapijt als sfeermaker. Kussens met bloemdessins en windlichten met een natuurlijke uitstraling passen ook goed in de woonstijl Lifestyle & Landelijk. Oude krukken met een verhaal en houten of metalen kisten met gebruikssporen zien we ook veel in deze interieurs.

Onze adviseur helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Interieurstylist

Adres

Onsenoortsestraat 13
5253AA Nieuwkuijk

Contact

073-5113561
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
19:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 16:00
ZondagGesloten


Elke vrijdag koopavond tot 20:00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.